Productspecificatie

Productnaam
Aardbeien kwarkpunt
Productinformatie
**Een aardbeienkwarkpunt is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
room(MELK), suiker, aardbeienpuree, MELK (magere), TARWEbloem, EI, frambozen, water, rode bessen, roomboter(MELK), glucosestroop, bosbessen, glucose-fructosestroop, AMANDELEN, TARWEzetmeel, gelatine, cacaopoeder (magere), citroenschil, Rijsmiddel(E450, E500, E341), Geleermiddel(E440), Voedingszuur(E330, E270), invertsuikerstroop, rijstebloem, aardappelzetmeel, bakkerszout, Stabilisator(E422, E407, E420), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Kleurstof(E124, E102, E122, E160a, E160b)*, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma, chocolade, vanille), Conserveermiddel(E202, E211), dierlijk eiwit, Emulgator(E322(SOJA), E471), enzymen, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), maiszetmeel, Meelverbeteraar(E300), MELKpoeder, Plantaardig Vet(kokos, palm), Plantaardige Olie(raapzaad), stremsel, TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E466), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), vlierbessen (concentraat), weipoeder(MELK), zetmeel (gemodificeerd), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E333, E341, E452) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Soja, Ei, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 954 KJ
Energie KCal 227.86 KCal
Eiwit 4.7 g    
Koolhydraten 27 g    
   - Suikers 18 g    
Vetten 11 g    
   - Verzadigd 7.2 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.16 g