Productspecificatie

Productnaam
Mango punt
Productinformatie
**Een mango punt is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
suiker, room(MELK), water, mango, TARWEbloem, roomboter(MELK), yoghurt (magere)(MELK), frambozen, EI, glucosestroop, bosbessen, AMANDELEN, gelatine, Gemodificeerd Zetmeel(E1442, E1422), zetmeel (gemodificeerd), cacaopoeder (magere), Rijsmiddel(E450, E500), MELKpoeder, MELKpoeder (magere), invertsuikerstroop, weipoeder(MELK), bakkerszout, Geleermiddel(E440), Voedingszuur(E330), Stabilisator(E339, E516, E422, E407), Plantaardig Vet(kokos), aardappelzetmeel, Verdikkingsmiddel(E401, E407), Kleurstof(E102, E110, E160a, E160b)*, Antiklontermiddel(E535), Aroma(vanilline, aroma, chocolade, citroen), bramen, Conserveermiddel(E202, E211), EI-EIwit (gedroogd), Emulgator(E471, E472b), enzymen, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), glucosestroop (gedroogd), maltodextrine, Meelverbeteraar(E300), MELKeiwit, plantenextract, TARWEmoutmeel, Zuurteregelaar(E330, E333) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1131 KJ
Energie KCal 270.13 KCal
Eiwit 3.3 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 15 g    
   - Verzadigd 9.8 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.19 g