Productspecificatie

Productnaam
Hazelnootschuim punt
Productinformatie
**Een hazelnootschuim punt is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
water, suiker, roomboter(MELK), HAZELNOTEN, eiwit, maiszetmeel, Plantaardig Vet(palm, kokos), MELKpoeder, Plantaardige Olie(raapzaad), glucosestroop, Kleurstof(E150a, E160a, E160b), AMANDELEN, MELKpoeder (magere), koffie-extract, zetmeel (gemodificeerd), cacaopoeder, TARWEbloem, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), Draagstof(E1520), dierlijk eiwit, Stabilisator(E420), koffiepoeder, Verdikkingsmiddel(E410, E412, E466), Voedingszuur(E330, E270), Zuurteregelaar(E500, E330), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antioxidant(E300), Aroma(aroma, mokka, vanille), citroenschil, Conserveermiddel(E202), Emulgator(E471, E322(SOJA), E412), Geleermiddel(E440), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout
Allergenen
Gluten, Ei, Soja, Melk, Tarwe, Hazelnoten, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1594 KJ
Energie KCal 380.72 KCal
Eiwit 2.6 g    
Koolhydraten 29 g    
   - Suikers 25 g    
Vetten 28 g    
   - Verzadigd 16 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.09 g