Productspecificatie

Productnaam
Chocolade truffelpunt
Productinformatie
**Een chocolade truffelpunt is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
suiker, room(MELK), EI, TARWEbloem, water, cacaomassa, slagroom(MELK), eiwit, roomboter(MELK), cacaopoeder, cacaoboter, TARWEzetmeel, glucosestroop, HAZELNOTEN, gelatine, MELKpoeder (magere), Rijsmiddel(E450, E500, E341), invertsuikerstroop, citroenschil, rijstebloem, aardappelzetmeel, bakkerszout, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Verdikkingsmiddel(E410, E466), Voedingszuur(E330, E270), Zuurteregelaar(E500, E330), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma, vanille), Conserveermiddel(E202), dierlijk eiwit, Emulgator(E322(SOJA), E412, E471), enzymen, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a, E160b), maiszetmeel, Meelverbeteraar(E300), MELKpoeder, Natuurlijk Aroma(vanille), Plantaardig Vet(kokos, palm), Plantaardige Olie(raapzaad), Stabilisator(E407, E420), TARWEmoutmeel, vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zetmeel (gemodificeerd), zout
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Soja, Ei, Noten, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1481 KJ
Energie KCal 353.73 KCal
Eiwit 5.8 g    
Koolhydraten 37 g    
   - Suikers 27 g    
Vetten 20 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 2.7 g    
Zout 0.17 g