Productspecificatie

Productnaam
Cheesecake punt
Productinformatie
**Een cheesecake punt is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
suiker, TARWEbloem, EI, bosbessen, MELK (magere), roomboter(MELK), frambozen, water, TARWEzetmeel, appelsap (concentraat), glucosestroop, cacaoboter, aardappelzetmeel, MELKpoeder, Emulgator(E471, E322(SOJA), E472b, E477), citroensap (concentraat), cacaopoeder (magere), gelatine, glucose-fructosestroop, Rijsmiddel(E450, E500), invertsuikerstroop, Zuurteregelaar(E330, E333), cacaomassa, weipoeder(MELK), citroenschil, Geleermiddel(E440), bakkerszout, citroenvezel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), sinaasappelsap, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma, chocolade), Conserveermiddel(E202), enzymen, Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma, vanille), Plantaardige Olie(raapzaad), specerijen, stremsel, TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E415), Voedingszuur(E330)
Allergenen
Melk, Ei, Soja, Gluten, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1371 KJ
Energie KCal 327.46 KCal
Eiwit 5.4 g    
Koolhydraten 59 g    
   - Suikers 40 g    
Vetten 11 g    
   - Verzadigd 4.3 g    
Voedingsvezels 1.1 g    
Zout 0.14 g