Productspecificatie

Productnaam
Espressotaartje
Productinformatie
**Een bevroren espressotaartje moet u rustig laten ontdooien in de koelkast, daarna is een espressotaarjte op zijn lekkerst tot 2 dagen na ontdooien, bewaren kan maar de kwaliteit zal iets terug lopen.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeen arm product verkocht en niet als allergeen
vrij.
Afbeelding
Ingredienten
slagroom(MELK), suiker, HAZELNOTEN, EIwit, cacaomassa, water, cacaoboter, Kleurstof(E150a), AMANDELEN, MELKpoeder (magere), koffie-extract, Draagstof(E1520), koffiepoeder, Verdikkingsmiddel(E410), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E500), citroenschil, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antioxidant(E300), Aroma(mokka, aroma), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E412, E322(SOJA)), koffie, Natuurlijk Aroma(vanille), Stabilisator(E407)
Allergenen
Ei, Soja, Melk, Noten, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1602.37 KJ
Energie KCal 382.72 KCal
Eiwit 3.58 g    
Koolhydraten 28 g    
   - Suikers 26.87 g    
Vetten 28.1 g    
   - Verzadigd 15.94 g    
Voedingsvezels 1.45 g    
Zout 0.1 g