Oliebollen zonder krenten en rozijnen

€ 1
25

De oliebol een typisch Hollands gefrituurde lekkernij.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

**Een olliebol is dag vers het allerlekkerst. Lukt het niet om de oliebol dezelfde dag op te eten dan kunt u de oliebol opwarmen.
• De oven voorverwarmen op 175°C.
• De oliebollen in een vuurvaste schaal 6 tot 8 minuten verwarmen. Opwarmen in de oven geeft de oliebol weer een mooi krokant korstje voor een optimale versbeleving.
Oliebollen thuis opwarmen in de magnetron
• De oliebollen (5 stuks) 30 seconden verwarmen op 750 watt.
In de magnetron wordt de oliebol alleen warm, zonder krokant korstje.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 27-12 tot en met 31-12.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Pinda

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 20 °C