Sneeuwbal met geleroom

€ 2
55

Een sneewbal is een lekkernij die hoort bij oud en nieuw. Een sneeuwbal is gemaakt van soesen beslag waar rozijnen aan zijn toegevoegd. Na het bakken wordt het gevuld met geleroom of slagroom en afgepoederd met poedersuiker.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

**Een sneeuwbal is dagvers het allerlekkerst. Wij adviseren u het gebak af te halen op de dag dat u de gebakjes serveert. Bewaren kan, maar de kwaliteit zal iets teruglopen.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 27-12 tot en met 31-12.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 Celcius.