Appelbol

€ 2
65

Een hele appel gevuld met kaneelsuiker en amandelspijs. Tijdens het bakken trekken de smaken lekker in de appel. De appel is omhult met bladerdeeg en voor het krokante laagje is de appelbol omhult met suiker en ligt afgeglaseerd.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

**Een appelbol is dagvers het allerlekkerst. Lukt het niet om de appelbol dezelfde dag op te eten dan kunt u de appelbol opwarmen in de oven. 175°C. 8- 10 minuten.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeen arm product verkocht en niet als allergeen
vrij.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 27-12 tot en met 31-12.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 Celcius.