Espressotaartje

€ 13
50

Toppertje dit! Twee hazelnootmeringue plakken ingestreken met pure chocolade, gevuld met mokkaa slagroom, aangezet met hazelnootjes en afgespoten met heerlijke slagroom, bestrooid met koffie.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
Dit is een bevroren product.

Productspecificatie

**Een bevroren espressotaartje moet u rustig laten ontdooien in de koelkast, daarna is een espressotaarjte op zijn lekkerst tot 2 dagen na ontdooien, bewaren kan maar de kwaliteit zal iets terug lopen.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeen arm product verkocht en niet als allergeen
vrij.

Allergene stoffen

EI Melk Noten Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C